Інфоцентр

Світла та тепла у Ваші домівки, колеги, партнери та всі, кому не байдуже майбутнє України!

Рік минає. Він залишив по собі багато досвіду. Рік зробив нас міцнішими. Це був той рік, коли нам довелося перевершувати себе. І ми вистояли.

Тому для Кліар Енерджі 2020 рік став ще одним роком досягнень, які стали можливими завдяки відданості професіоналів компанії!

Кожен об’єкт Кліар Енерджі – це, перш за все, люди, які його створили, які його щоденно обслуговують. Саме тому найбільше досягнення Кліар Енерджі в 2020 році – це збереження колективу спеціалістів, незважаючи на будь-які кризи.

Дякуємо, що з нами залишаються люди, що вірять у справу екологічно чистої енергії!

Наша правда в єдності думок. Наша сила в єдності намірів. Ми продовжуємо розвиватися і сподіваємося, що вже в наступному році наші станції будуть обслуговувати споживачів не тільки на території України, а й інших країн світу. Адже Кліар Енерджі – це люди, які бажають бачити Україну європейською не тільки географічно, а й за духом! Всі ми віримо в майбутнє нашої Батьківщини. Нам тут жити!

Наша подяка кожному, хто був з нами у 2020 році! Дякуємо за Вашу відвагу! За Вашу довіру! За те, що в єдності ми перетворили 2020 рік викликів на рік досягнень!

Любові, здоров’я, достатку! Хай у Новому році в Ваших оселях буде світло та тепло, а душі зігріває любов близьких!

 

Андрій Гріненко, співзасновник та генеральний директор Групи Кліар Енерджі